avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana condamnata in Cehia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana condamnata in Cehia

Buna ziua
Am si eu o intrebare pt Dvs. , daca ma poate ajuta cineva.Cum as putea sa aflu unde este inchisa o persoana care a fost condamnata in cehia din cate stiu pentru tentativa de omor si care a fost transferata intr-o inchisoare din tara. Mentionez ca nu stiu unde anume a fost transferata si nici alte detalii despre acea persoana decat numele. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters293988 , utilizator 11:23, 28 August 2013
Incercati la Administratia Nationala a Penitenciarelor eventual ori la Ministerul de Justitie.E imposibil sa existe doua persoane cu acelasi nume transferate din Cehia.Pe de alta parte, s-ar putea sa va intrebe ce interes aveti pentru a solicita informatia.Mentionez ca nu stiu sigur cine v-ar putea oferi informatia, doar v-am oferit niste variante posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla unde se afla un detinut? mangalia mangalia cum pot afla informatii unde este inchis un detinut inchis acum 2 luni .va multumesc (vezi toată discuția)