avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inregistrare medic oncolog
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inregistrare medic oncolog

Buna ziua,
tatal meu diagnosticat cu cancer a primit bilet de trimitere de la medicul de familie catre oncologie.Ne-am dus la o clinica privata al carei medic oncolog are contract cu CNAS.Medicul s-a purtat foarte necivilizat cu noi,ne-a cerut copii dupa documentele medicale,a trecut numele tatalui meu intr-un registru fara insa sa prescrie vreo investigatie or tratament amanandu-ne pentru luna septembrie pentru ca citez,,acum nu am chef si trebuie sa am si eu chef''.Stupefiant...
Intrebare:tatal meu este luat in evidenta acelui medic?Trebuie sa asteptam 6
luni sa putem fi luati in evidenta altui doctor?
Va multumesc anticipat pentru un raspuns rapid.
Cel mai recent răspuns: the_mask , utilizator 20:55, 28 August 2013
Banuiesc ca trebuia sa-i aduci cheful cu un plic... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnostic gresit, eroare interpretare rezultate tomograf, deces f_stefan f_stefan Buna ziua , Acum un an si jumatate mama mea a fost diagnosticata cu cancer , imediat impreuna cu tatal meu au plecat in Bucuresti pentru tratament , dupa ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Cdefghi Cdefghi Buna seara. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer prostatic in vara anului trecut. S-a operat si, intre timp, am aflat ca si-ar putea face o pensie de ... (vezi toată discuția)