avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... statut de refugiat
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

statut de refugiat

Buna ziua
am permis de sedere temporar fiind casatorit cu cetatean roman si as vrea sa stiu daca pot obtine statut de refugiat sau ceva similar in Romania datorita situatiei care este in tara mea (Siria). multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:30, 6 Septembrie 2013
Stimat forumist,

Ceea ce veți face dvs în continuare este numai opțiunea dvs.

În ceea ce privește riscurile, m-am străduit să vă răspund destul de amplu că expulzarea nu văd de ce ar fi incidentă în cazul prezentat.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azilul in ue didi98 didi98 Buna ziua,puteti sa-mi spuneti daca cetatenii care au primit azil in Uniune,in urma terminarii razboiului din tara lor de bastina,sunt returnati inapoi sau ... (vezi toată discuția)
Azil politic in eu tariq tariq buna ziua sunt cetetean straiin casatorit cu o romanca am permis de sedere valabil 5 ani pot eu impreuna cu sotia sa mergem in danemarca si cerem azil acolo? ... (vezi toată discuția)
Pot depune plangere la cedo in cazul de fata? anonim890 anonim890 speta: 1. Batut mar in sectia de politie 2. XX zile de ingrjiri medicale, 2 cicatrici ,etc.... 3. Fac plangere penala...astept 3 ani ... si primesc ... (vezi toată discuția)