avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Eliminare examen bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Eliminare examen bacalaureat

Sunt intr-o mare disperare!!! Am fost eliminat din bac si mi s-a spus ca vor fi anulate inclusiv rezultate obtinute in sesiunea anterioara. Au dreptul sa ofere atatea corectii pentru o singura fapta? Nu am fost prins copiind, ci doar cu un telef mobil inchis. Am inteles ca mi-au anulat lucrarea respectiva, ca nu mai am voie sa particip la urmatoarele 2 sesiuni, dar nu e cam abuziv sa-mi anuleze toate celelalte rezultate? De ce nu-mi anuleaza si anii de liceu care m-au ajutat sa ajung sa dau bacalaureatul? Cum pot proceda pentru anularea acestei decizii?
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 13:10, 28 August 2013
Adry, parerea mea e urmatoarea:
Nu conteaza modivul pentru care ai fost eliminat din concurs. Ideea este ca ai fost eliminat iar orice alt rezultat de la probele anterioare, chiar nu mai conteaza. Tu tot eliminat ramai. Iar peste alte doua sesiuni, tot va trebui sa dai si examenele care le-ai dat in sesiunea asta.
Asa ca, nu inteleg cu ce te ajuta daca NU iti sunt anulate si rezultatele de la celelalte probe? este, vorba aceea, "egal".

Asta este parerea mea.
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
the_mask, utilizator
Ma ajuta pentru ca nu va trebui sa o iau de la capat cu invatatul la toate materiile, tinand cont de faptul ca abia in 2015 am dreptul de reexamninare. Eu am savarsit o fapta si corect este sa primesc o pedeapsa nu 3...daca intelegi ce vreau sa zic.
Va rog din suflet doresc un sfat de specialitate si nu diverse pareri personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)
Incalcarea ordonantei billa billa A inceput urmarirea penala impotriva mea de 1 luni. Mi sa interzis sa parasesc localitatea, lucru pe care l-am respectat in mare parte (adica am plecat din sat ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate la bacalaureat eleva eleva Buna ziua. Doresc sa va spun experienta mea de la bacalaureat, pe care as dori voi cei mai specializati, mai în masura decat mine sa va dati cu parerea, chiar ... (vezi toată discuția)