avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caini comunitari
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caini comunitari

Buna ziua tuturor,

As dori sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu unde exact trebuie sa ma adresez pentru a rezolva o problema care deja incepe sa imi dea fiori.
Nu stiu cati dintre dvs. sunteti atacati sau deranjati de problema cainilor comunitari.
In zona in care locuiesc sunt caini comunitari (vagabonti sau cum vreti sa le spuneti) care desi cica au fost sterilizati si detin cercei in ureche anul acesta au facut pui si s-au inmultit.
Problema care ma deranjeaza pe langa faptul ca s-au inmultit este ca si ataca oamenii care merg pe strada. Aceasta problema a devenit deranjanta si datorita faptului ca trebuie sa trec printre ei pentru a-mi duce copilul la gradinita.
Una dintre mamicile de la gradinita a fost atacata de ei cand isi ducea fetita la gradinita. A strigat si s-a aparat cu ghiozdanelul fetitei insa deja o incercuisera si nu mai stia ce sa faca. Intr-un final o vecina care statea la balcon s-a sesizat si a iesit in ajutorul ei. Au scapat doar cu o sperietura zdravana.
In aceasi zi a sesizat aceasta problema si a chemat hingherii. Acestia au venit si asa cum au venit au si plecat pe motiv ca nu ce face deoarece acesti caini au cercel in ureche.
Motivul lor mi s-a parut aberant avand in vedere faptul ca acesti caini devin agresivi, cei drept nu tot timpul insa au momente cand sunt agresivi fara a fi atacati .
Ajutati-ma va rog cu indicatii in ceea ce priveste cui trebuie sa ma adresez, cu cine pot vorbi in vederea rezolvarii acestei probleme deoarece ..., se pare ca nu intra in atributiile hingherilor (pe motiv ca au cercel in ureche).

Scuze, daca am gresit alegerea categoriei insa nu am reusit sa imi dau seama unde sa incadrez aceasta problema.

Multumesc si astept un sfat de la voi.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:53, 28 August 2013
1-Din punct de vedere medical,daca se intervine conform procedurii tehnice normale,o data operata castrarea femelelor,acestea nu mai intra in perioada,nu mai pot ramane gestante
Este greu de crezut ca femela sterizata a mai facut pui-dar exista teoretic posibil sa se fi aplicat numai insemnul de sterilizat pe ureche fara a se fi intervenit concret
2-Problema agresivitatii cainilor comunitar intra in atributiile departamentului politiei animalelor ,care la randul lor tot la serviciul ecarisaj apeleaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scapam de maidanezi? utilizator1234 utilizator1234 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema foarte spinoasa in sectorul 6 : cateii maidanezi. Ce putem face pentru a scapa de aceste haite agresive?Am ... (vezi toată discuția)
Vecini care înmulțesc necontrolat câini maidanezi mihaela_dinu mihaela_dinu Bună ziua, Vă contactez pt a obține îndrumări pt solutionarea pe cale legală a următoarei situații care nu s-a putut discuta amiabil din nici o ... (vezi toată discuția)
Cainii comunitari georgescugina georgescugina Buna ziua, Sunt locatara unui bloc din Targoviste si ma confrunt de fapt ne confruntam cam toti locuitorii acestei scari cu o mare problema : - avem pe ... (vezi toată discuția)