avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Verificare de scripte in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Verificare de scripte in recurs

Se poate cere in recurs verificarea de scripte ?Sau retinerea in fals a unui inscris fals depus in faza de fond?Ma gandesc ca nu poate fi admisibila aceasta cerere in recurs intrucit era de datoria partii care era in defavoare prin acest inscris sa ceara din faza de fond acest lucru.
Daca acela este momentul in care si-a dat seama ca acel inscris este fals, o poate cere, argumentat/motivat si in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la cererea de revizuire FRD FRD Se poate considera ca inscris pertinent in solutionarea recursului o expertiza grafica extra judiciara? Am ales sa inchei un contract de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)
Se poate cere stramutarea, pentru banuiala legitima, dupa vechiul c.pr.civ.? DUNIC DUNIC Solicit indrumarea dumneavoastra pentru urmatoarea situatie: doresc sa cer stramutarea unei judecati, in faza recursului, pentru banuiala legitima. Procesul ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca ContSters269240 ContSters269240 daca la fond nimeni nu a facut referire la faptul ca eram unic intretinator, pot aduce la recurs hirtie de la financiar prin care sa demonstrez? firma nu a ... (vezi toată discuția)