avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate cere stramutarea, pentru banuiala legitima, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate cere stramutarea, pentru banuiala legitima, dupa vechiul C.Pr.civ.?

Solicit indrumarea dumneavoastra pentru urmatoarea situatie: doresc sa cer stramutarea unei judecati, in faza recursului, pentru banuiala legitima. Procesul se judeca dupa vechiul C.Pr.Civ. Se poate cere ??? Cum si unde ??.
In concret, instanta de recurs a admis proba cu inscrisuri pentru una dintre parti, in sensul ca cealalta parte sa depuna originalul unui inscris sub semnatura privata, depus in copie la fond, si care nu a fost defaimat nici la fond, nici in apel, nici in motivele de recurs. Este clar ca se urmareste trimiterea dosarului la fond, pentru verificare de scripte, dupa ce acesta a fost deja tergiversat 10 ani !!. Ce altceva pot face ?? Va multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: DUNIC , utilizator 18:01, 24 Ianuarie 2015
Se poate si cererea se adreseaza la ICCJ.
Va multumesc foarte mult. Desi intentia instantei este evidenta, cred ca imi va fi foarte greu sa enumar imprejurarile pricinii sau alte motive ce au determinat-o sa faca acest lucru.
Eu nu am decat BANUIALA, intemeiata pe ceea ce se urmareste. Cauza nu o cunosc !!
Va multumesc inca odata !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare iris9 iris9 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut pentru a stramuta un dosar la alta instanta de acelasi grad, in alt judet, intr-un dosar civil, pe motive de ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces geco geco Buna ziua. Se poate cere recursul la o alta Curte de apel dintr-un judet diferit de al Tribunalului in care s-a judecat pe fond?Unde se face o eventuala ... (vezi toată discuția)
Cerere de strãmutare formulatã dupã pronunþare herculeroco herculeroco Buna ziua. Am castigat pe fond la Tribunalul Bucuresti un proces, pe vechiul cod de procedura civila. Hotararea poate fi atacata cu recurs. Dupa pronuntare ... (vezi toată discuția)