avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare titular contract Distrigaz Sud
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare titular contract Distrigaz Sud

ce trebuie sa fac pt a schimba titularul contractului cu distrigazul ,prin prisma faptului ca titularul (tatal meu ) a decedat si ,vreau sa trec contractul pe numele meu, insa nu am succesiunea facuta .Mentionez ca sunt singurul fiu al parintilor mei (ambii decedati ) si locuiesc la adresa respectiva (a decedatului) impreuna cu sotia si 1 copil .Va multumesc, cu stima!
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 22:45, 28 August 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până nu faceți succesiunea nu puteți face cerere de schimbare a titularului de contract. Cum dovediți ca dvs sunteți unicul moștenitor dacă nu aveți certificat de moștenitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune lml lml Buna ziua, Tatal meu a decedat , mama este in viata si vroiam sa stiu daca trebuie sa mai fac succesiunea daca sunt singura mostenitoare? (vezi toată discuția)
succesiune dupa decesul ambilor părinti ? cine ... nktnik nktnik Cine vine la succesiune dupa decesul ambilor părinti ? Cine vine la dezbaterea succesoriala in cazul in care dupa decesul ambilor parinti eu fiind copilul ... (vezi toată discuția)
Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. intre timp mama ... Perr Perr Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Intre timp mama mea a decedat. Eu, ca unicul copil ( baiat ), nu am fost trecut in actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)