avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Actiune CJUE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Actiune CJUE

intr-un caz de discriminare publica, cel discriminat poate intr-un fel sa sesizeze CJUE? Cum poate fi sesizata Curtea? In baza carei directive...regulament...Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:14, 29 August 2013
Stimat forumist,

Din punctul meu de vedere, nu Curtea de Justiție a Uniunii Europene, CURIA, vă este accesibilă în acest moment. Încercați, în primul rând, învestirea autorităților interne.

În acest scop, puteți sesiza inclusiv organisme precum cel de aici.
[ link extern ] /

Ulterior, dacă este cazul, puteți adresa întrebări preliminare, prin intermediul instanței, către CURIA, ori, la epuizarea ciclului procesual, sesiza Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare curtea europeana de justitie geo-vem geo-vem Cum poate fi sesizata Curtea Europeana de Justitie de o persoana fizica ,juridica ? (vezi toată discuția)
curtea europeană de justiție (cej) Valentina Curosu Valentina Curosu Care sunt conditiile ca un avocat sa pledeze in fata Curtii Europene de Justitie, si care este legislatia relevanta? (vezi toată discuția)
Plingere la cedo dumibog dumibog in cazul neadmiterii unei exceptii de neconstitutionalitate de catre Curtea Constitutionala se poate face sau nu plingere la CEDO ? (vezi toată discuția)