avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Curtea Europeană de Justiție (CEJ)
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Curtea Europeană de Justiție (CEJ)

Care sunt conditiile ca un avocat sa pledeze in fata Curtii Europene de Justitie, si care este legislatia relevanta?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 21:27, 26 Octombrie 2014
Stimat forumist,

Fără a dori neapărat să fiu malițios, sunt întrebări și întrebări.

Or, gândindu-mă la un răspuns pentru o astfel de întrebare, venită din partea - precum văd - a unui avocat, îmi vine în minte zicala: ;;Ori nu trebuie, ori nu ajută.,,

Pe scurt, răspunsul se află în multe tratate de drept, într-un volum imens de norme, dreptul Uniunii Europene fiind, eufemistic spus, stufos.

Prin urmare, vă invit să citiți la debut, informațiile disponibile pe site-ul CURIA, pe urmă, tratatele de drept european.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare curtea europeana de justitie geo-vem geo-vem Cum poate fi sesizata Curtea Europeana de Justitie de o persoana fizica ,juridica ? (vezi toată discuția)
Actiune cjue florinflori florinflori intr-un caz de discriminare publica, cel discriminat poate intr-un fel sa sesizeze CJUE? Cum poate fi sesizata Curtea? In baza carei ... (vezi toată discuția)
Tratat lisabona camixdx camixdx Buna ziua, Am nevoie sa imi spuna cineva, pentru ca eu nu am gasit ori nu stiu sa caut,care sunt principalele inovatii introduse in Tratatul de la Lisabona in ... (vezi toată discuția)