avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul pentru incalzire

Exemplu: Sunt beneficiar al legii416/2001 si am in componenta familiei 4 persoane suntem 2 adulti si 2 copii . Care este cuantumul in lei pe care trebuie sal primesc ca ajutor de incalzire? Locuiesc la tara si incalzirea este cu lemne!
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
vasyviasu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 29 August 2013
Probabil ca in viitor se va adopta legislatia specifica acestui tip de ajutor.
In fiecare an , s-a adopta un act normativ care sa prevada ajutoare pentru încălzirea locuinţei în perioada sezonului rece (1 noiembrie – 31 martie).

Pentru perioada noiembrie 2013 - martie 2014 nu este, inca, adoptat un astfel de act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lemn de foc pentru populatie vaskobukovina vaskobukovina se face tam-tam in presa despre lemnul de foc destinat persoanelor fizice pentru incalzirea locuintei,unde ,cui ne adresam pentru obtinerea acestui lemn si ... (vezi toată discuția)
Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru incalzire vasyviasu vasyviasu Exemplu:Am o familie compusa din 4 persoane:2 adulti si 2 copii suntem beneficiari de ajutor social in baza legii 416/2001 ,locuim la tara si incalzirea este ... (vezi toată discuția)