avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul pentru incalzire

Exemplu:Am o familie compusa din 4 persoane:2 adulti si 2 copii suntem beneficiari de ajutor social in baza legii 416/2001 ,locuim la tara si incalzirea este cu lemne. Care este cuantumul in lei pe care trebuie s-al primim pentru sezonul rece 2013-2014 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 2 Septembrie 2013
Asteptati ca Guvernul sa emita HG. pt anul acesta, din cate stiu eu prin octombrie
Dispozitiile privind ajutoare de incalzire au fost modificate prin Ordonanta Guvernului nr. 27/2013 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 548, din 29 august 2013 si intrata in vigoare la 3 zile de la publicare, adica din 1 septembrie.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor social pentru caldura procesomanul procesomanul Nu am beneficiat pana acum de ajutor social pentru caldura iar din cifrele valorice din articolul prezentat pe avocat net nu inteleg mare lucru. Mai concret ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire, sot plecat strainatate mihasim mihasim Pot beneficia de ajutor pentru incalzire (eu si copiii) daca sotul lucreaza cu contract in strainatate? In norme am citit ca doar cei care locuiesc efectiv in ... (vezi toată discuția)