avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara plata timbrului de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara plata timbrului de mediu

va rog sa imi sa imi spuneti daca se mai poate inmatricula autoturismul fara plata taxei de timbru si daca da va rog sa ma ajutati.

Alte discuții în legătură

Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei de pouare ContSters290262 ContSters290262 Am sentinta prin care se dispune inmatriculare autoturism fara plata taxei de poluare. Va rog sa-mi comunicati daca, dupa inmatriculare, intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu. inmatriculare fara plata, hotarare judecatoreasca ady06_x ady06_x Ma scuzati daca nu stiu unde si cui sa adresez intrebarea... Am si eu o nelamurire,daca o instanta judecatoreasca a decis ca pot inmatricula masina fara a ... (vezi toată discuția)