avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conditii pentru constructia unei parcari
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conditii pentru constructia unei parcari

Langa blocul in care locuiesc, mai exact la 0.5 m se construieste o parcare cu dale. Mentionez ca locuiesc la parter. M-ar interesa sa stiu care sunt conditiile legale in care se poate construi o parcare in vecinatatea unui bloc. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
Revocare/reziliere contract concesiune.un dezvoltator imobiliar proprietar al unui teren de 440 m2 pe ... floryn35 floryn35 Un dezvoltator imobiliar proprietar al unui teren de 440 m2 pe care se află o construcție ( sediu firmă) a concesionat în anul 2021 de la primărie, un ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)