avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Revocare/reziliere contract concesiune.Un dezvoltator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Revocare/reziliere contract concesiune.Un dezvoltator imobiliar proprietar al unui teren de 440 m2 pe ...

Un dezvoltator imobiliar proprietar al unui teren de 440 m2 pe care se află o construcție ( sediu firmă) a concesionat în anul 2021 de la primărie, un teren din domeniu public, adiacent proprietății sale, pentru a construi parcare sediu firmă. La momentul actual dezvoltatorul demolează construcția ( sediul de firmă) de pe proprietatea sa, intenționând să construiască în loc un bloc de locuințe și spații de birouri la parter. Blocul în care locuiesc se află în imediata vecinătate , iar acest teren constituie spațiul verde și se află una din căile de accces a blocului. Parcarea încă nu a fost amenajată.
Intrebare: pot cere în instanță revocarea / rezilierea contractului , având în vedere că , contractul nu mai are obiect ( sediul de firmă nu mai există.)?

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru parcare publica Mi-oara Mi-oara Buna ziua, Va supun atentiei si va solicit ajutorul in lagatura cu urmatoarea problema: autoriatea publica locala (Primaria) doreste sa construiasca o ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate. contract de inchiriere cu aut. publice. consecinte D_aka D_aka Buna ziua, Am si eu o problema cu parcarea din fata blocului... In orasul nostru primaria inchiriaza locuri de parcare in parcarile de pe domeniul public, in ... (vezi toată discuția)
Cerere autorizatie de constructie fara rezolvare deoarece teren privat in pug este "parc comunal propus"? NicoleIosif NicoleIosif Buna seara. Am un teren, am proces verbal de punere in posesie, am titlu de proprietate in care este specificat; Teren extravilan - arabil. Am fost la ... (vezi toată discuția)