avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita inainte de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita inainte de recurs

un proces inceput in 2010 are o sentinta dat cu recurs, se poate incepe executarea silita inainte de recurs ?
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 09:50, 26 Septembrie 2013
da
Da, pentru ca hotararea este definitiva de la data pronuntarii, iar hotararile definitive pot fi puse in executare.
Si in momentul depunerii recursului se suspenda executarea? sau ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia dreptului de a cere executarea silita motabe motabe Buna ziua, am o neclaritate legata de prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Din ce moment incepe sa curga termenul pentru o hotarare ... (vezi toată discuția)
Momentul de la care se incepe sa curga prescriptia dreptului de a cere executarea silita motabe motabe Buna ziua, am si eu o nelamurire legata de o situatie. Am mai incercat sa-i gasesc dezlegare dar nu am reusit. Este vorba de o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
O astfel de sentinta; poate fi investita cu titlul executoriu?? Manole Dumitru Manole Dumitru O sentinta data de prima instanta, cu cale de atac, cu recurs in 15 zile de la comunicare; 1). Poate fi considerata ca fiind o hatarare \"Dfinitiva\" ? ... (vezi toată discuția)