avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme legate de indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme legate de indemnizatia de somaj

daca ma angajez din somaj si dupa 2-3 luni firma se inchide sau sunt dat afara mai beneficiez de indemnizatia de somaj
Cel mai recent răspuns: angels , utilizator 20:02, 30 Iunie 2009
angels:
Ati postat aceeasi intrebare in mai multe topicuri!?
De ce? Vreti sa ne incercati daca raspundem la fel?
V-am raspuns dincolo!
imi cer mii de scuze ... nu aceata a fost intentia .nu stiam daca intrebarea mea a fpost pusa pe topicul bun .. inca o data imi cer scuze pentru deranjul creat . mii de scuze !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca durata determinata vasile13 vasile13 Am fost in somaj 6 luni de zile(am dreptul la un an avand peste 20 de ani vechime) si pentru ca m-am angajat pe litoral cu contract de munca, patronul mi-a ... (vezi toată discuția)
La incetarea cim voi primi din nou indemnizatie de somaj? leand leand Buna ziua -dupa 6 luni de somaj am fost incadrat pe perioada nedeterminata timp de 15 luni la expirarea perioadei CIM, se va relua perioada ramasa sau se ... (vezi toată discuția)
Angajare popaangelica popaangelica in data de 8august 2011 am depus actele pt somaj.incepand cu data de 1septembrie am gasit alt loc de munca.nu stiu cat v-a merge si acolo.daca peste 4 luni ... (vezi toată discuția)