avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

In data de 25.06.2013 am cumparat un autoturism Ford Ka, pentru care am achitat la trezorerie taxa de timbru de mediu in valoare de 2053 lei. As vrea sa stiu daca aceasta taxa poate fi recuperata in instanta si daca da, cui trebuie sa ma adresez pentru demararea procedurilor.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru auto 2013 gheorghebosneag gheorghebosneag Am cumparat in mai 2013 o masina FORD MONDEO GHIA , data fabricatiei :martie 2010 ,adusa din FRANTA .Am achizitionat-o cu C.I.din Romania ,cu numere rosii.Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto jumugacostel jumugacostel in anul 2008 am inmatriculat pe numele meu doua autoturisme second hand ptr. care am platit taxa de prima inmatriculare, as dori sa stiu cui trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare cristibuzila cristibuzila Buna ziua.Am cumparat in anul 2010 in luna septembrie un autoturism marca FORD KA pentru care am platit taxa de prima inmatriculare si as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)