avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de timbru auto 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de timbru auto 2013

Am cumparat in mai 2013 o masina FORD MONDEO GHIA , data fabricatiei :martie 2010 ,adusa din FRANTA .Am achizitionat-o cu C.I.din Romania ,cu numere rosii.Am achitat taxa de timbru ~4770 lei(cu chitanta).As dori sa-mi explice cineva, sau sa ma ajute sa-mi recuperez aceasta taxa. Mentionez ca masina are 1,753 m.c.si 125 c.p.Obs:amcitit pe net ca ar fi posibil. Multumesc,cu stima.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 17:46, 25 Februarie 2014
Se poate recupera in instanta (daca nu se reuseste prin procedura prealabila!).
Va rog sa-mi explicati ce inseamna ''procedura prealabila'' ? Va multumesc. Cu stima.
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2014
gheorghebosneag, utilizator
Implica cererea adresata pentru recuperarea pe cale amiabila a taxei privind timbrul de mediu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu AlexandruF21 AlexandruF21 Buna ziua! In cazul in care o persoana doreste sa achizitioneze o masina second-hand din Romania sau din alt stat membru al Uniunii Europene si masina nu are ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru auto ZENODRAGOS ZENODRAGOS In luna mai 2009 am achizitionat, pe societate, un autoturism Ford Focus, benzina, 1600 cc, in Leasing Financiar, pana in mai 2013 ... (vezi toată discuția)
Taxa auto- cerere restituire taxa de mediu 2013 dumitrescugeorgiana dumitrescugeorgiana Buna, Am inteles ca trebuie inaintata catre ANAF o cere de mana, are cineva idee ce trebuie sa contina? Ma poate ajuta careva cu un model? Va ... (vezi toată discuția)