avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal 2 contraventii o singura sanctiune
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal 2 contraventii o singura sanctiune

Buna ziua ,
Am fost implicat intr-un accident rutier usor pe aleea de acces a unui supermarket ,in procesul verbal este mentionat acest lucru insa sanctiunea se aplica art. 135/f din OUG 195/2002 pentru neacordare de prioritate si contraventia 101/ 3/ a 195/02 , ne fiind nimic mentionat de stationarea pe aleea de acces ,acesta fiind o contraventie conform art.143 lit. d din HG 1391/2006 .

Pot cere in acest caz nulitatea procesului verbal ?
Cel mai recent răspuns: liviu-daniel , utilizator 21:12, 29 August 2013
A fost ceva mai complicat .
Voi vedea ce va decide instanta pe 16 septembrie.
Va multumesc inca odata pentru raspunsurile oferite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto sibiu hituri hituri Buna ziua, in data din 04.01.2018, la ora 10:40 mi-a fost ridicat masina de pe str. General Magheru din Sibiu pe motiv in baza hg 1391/2006. Pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de politia locala! metulica metulica am fost amendat de pol locala pt oprire interzisa am contestat in instanta si am pierdut din cite stiu pol locala nu are competenta de a amenda pe oug 195/2002 ... (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)