avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere din CIC

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in problema intoarcerii mele din Cic.
In februarie 2012 am nascut un baietel si am decis sa stau acasa un an. In februarie anul asta,pentru ca nu am gasit cu cine sa las copilul mi-am prelungit concediul cu inca un an, fara plata evident. Acum, inainte sa implineasca copilul 2 ani am gasit o cresa unde s-a acomodat foarte bine si deci ma pot intoarce la servici. As dori sa stiu daca pot face cerere de reintoarcere la servici chiar daca am optat pentru 2 ani stat acasa si daca da atunci in ce conditii o pot face. Ma pot concedia imediat ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ony2k2 , utilizator 12:30, 3 Octombrie 2013
Va multumesc din suflet! Inseamna enorm pentru mine ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din ccc nataliaz nataliaz buna ziua ma aflu in CCC . Am optat pt perioada de 2 ani. Daca sotul meu nu sta o luna acasa, conform legii, eu trebuie sa ma intorc cu o luna mai repede ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa intoarcere din concediu de maternitate sonia78 sonia78 Buna ziua Dupa reintoarcere la locul de munca dupa concediu de maternitate, care este perioada in care angajata nu poate fi concediata in situatia in care a ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca georgy1985 georgy1985 Reintoarcerea la serviciu dupa concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani (vezi toată discuția)