avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura auto de la proprietarul din acte sau cel de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura auto de la proprietarul din acte sau cel de drept

Buna ziua!
Vreau sa cumpar un autoturism care are pe actele ei un proprietar care a vandut-o altei persoane(cumparator) cu contract de vanzare-cumparare si facand si o procura pentru cumparator, intrebarea este: procura cine trebuie sa o faca pentru mine, proprietarul din actele masinii sau proprietarul de pe contract care este detinatorul acestui autoturism in acest moment si contractul de vanzare cumparare este valabil daca se face intre mine si detinatorul actual? Mai pe scurt, ce acte ar trebui sa-mi intocmeasca?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Procura folosire auto neamar neamar Buna ziua! Vreau sa cumpar un autoturism care are pe actele ei un proprietar care a vandut-o altei persoane(cumparator) cu contract de vanzare-cumparare si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara sa am actele simona nicoleta simona nicoleta am avut in proprietate un fiat ducato,de marfa.in 2006 am plecat din romania , facandu i procura fostului concubin .. procura prin care ii cedez lui ... (vezi toată discuția)
Neinmatriculare auto la timp daniel80 daniel80 Buna ziua, Am vandut in anul 2008 un autovehicul Dacia. Noul proprietar nu si-a inmatriculat auto in orasul de domiciliu l-a oprit politia si i-a retinut ... (vezi toată discuția)