avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chitanta emisa gresit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chitanta emisa gresit

Buna ziua!
Va deranjez cu o problema. Am platit taxa de timbru judiciar la primarie, dar am spus gresit d-nei care incaseaza taxe si impozite cum sa emita chitanta. In loc sa apara la platitor de taxa judiciara de timbru d-l X, care vrea sa il actioneze pe d-l Y in instanta, apare ca platitor d-l Y, iar d-l X apare doar la mentiuni, in stanga jos, ca fiind cel care a efectuat plata in numele d-lui Y. Se poate emite alta chitanta in mod corect? Au trecut deja 9 zile de la emiterea chitantei gresite, in momentul in care postez intrebarea. D-na de la Pimarie spune ca nu mai pot recupera banii, fiindca "au fost depusi". Singura solutie, spune d-na, este sa platesc alta taxa, iar suma nu este deloc de neglijat. Nu mi se pare corect sa nu pot indrepta greseala. Ce este de facut? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului cicudaf cicudaf Buna seara, am si eu niste nelamuriri cu privire la neplata impozitului unui teren. (1.) Statul poate actiona in a lua terenul in cazul in care acesta nu ... (vezi toată discuția)
Dovada incasare ramburs : banii de la curier vin in plic hordymulberry hordymulberry Am o nedumerire in urma unei tranzactii cu un client societate comerciala Am trimis produsul cu factura in pachet. Nu am emis nici o chitanta intr-u cat ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj viomari viomari Buna ziua, Am un proces de partaj la judecatoria sect.3 si am achitat contravaloarea taxei de timbru stabilita de catre d-na judecatoare, insa dupa 7 zile de ... (vezi toată discuția)