Buna ziua!
Va deranjez cu o problema. Am platit taxa de timbru judiciar la primarie, dar am spus gresit d-nei care incaseaza taxe si impozite cum sa emita chitanta. In loc sa apara la platitor de taxa judiciara de timbru d-l X, care vrea sa il actioneze pe d-l Y in instanta, apare ca platitor d-l Y, iar d-l X apare doar la mentiuni, in stanga jos, ca fiind cel care a efectuat plata in numele d-lui Y. Se poate emite alta chitanta in mod corect? Au trecut deja 9 zile de la emiterea chitantei gresite, in momentul in care postez intrebarea. D-na de la Pimarie spune ca nu mai pot recupera banii, fiindca "au fost depusi". Singura solutie, spune d-na, este sa platesc alta taxa, iar suma nu este deloc de neglijat. Nu mi se pare corect sa nu pot indrepta greseala. Ce este de facut? Multumesc!
Neplata impozitului
cicudaf
Buna seara, am si eu niste nelamuriri cu privire la neplata impozitului unui teren.
(1.) Statul poate actiona in a lua terenul in cazul in care acesta nu ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj
viomari
Buna ziua,
Am un proces de partaj la judecatoria sect.3 si am achitat contravaloarea taxei de timbru stabilita de catre d-na judecatoare, insa dupa 7 zile de ... (vezi toată discuția)