Ce pasi trebuie urmati in cazul in care am divortat de sotul meu, apartamentul ramanandu-mi mie, eu achitandu-i toate drepturile care s-au stabilit la proces? Este necesara schimbarea numelui in Cartea Funciara? Apartamentul a fost cumparat pe numele meu de inaintea divortului.
Pe baza hotărârii judecătoreşti definitivă şi irevocabilă, în care prin dispozitiv a fost dispus ca apartamentul să vă revină, a fost dispusă schimbarea numelui d-voastră din X în Z, cu certificat de naştere şi căsătorie,(copii) solicitaţi printr-o cerere Biroului local de cadastru al OCPI de care depindeţi, notificarea prin care solicitaţi schimbarea numelui proprietarului(deoarece fostul soţ nu mai este proprietar, conform hotărârii judecătoreşti) cu numele d-voastră.
Vreau sa stiu ce procedura trebuie sa urmez pentru a-mi schimba numele de pe un extras de carte funciara in urma divortului. Mentionez ca in cartea funciara am numele din timpul casatoriei iar acum trebuie schimbat cu numele actual (dupa divort). Va multumesc anticipat!
Partaj fara divort
camelia_g
Sunt casatorita cu sotul meu de 30 de ani, dobandind in timpul casatoriei un apartament cu 4 camere (proprietate personala). Am vrea sa facem partaj fara ... (vezi toată discuția)