avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cartea Funciara - schimbare nume proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cartea Funciara - schimbare nume proprietar

Am cumparat un apartament in anul 2006 impreuna cu sotul. El nefiind in tara, apartamentul a fost cumparat pe numele meu. Intre timp am divortat si as vrea sa stiu daca este necesara schimbarea numelui in Cartea Funciara. Ma afecteaza cu ceva neschimbarea numelui?
Cel mai recent răspuns: hgvlad , utilizator 12:52, 29 August 2013
Ati facut partajul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea funciara, schimbare nume proprietar PadurariuLarisa PadurariuLarisa Ce pasi trebuie urmati in cazul in care am divortat de sotul meu, apartamentul ramanandu-mi mie, eu achitandu-i toate drepturile care s-au stabilit la proces? ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa divort /inconveniente blackbeauty7 blackbeauty7 Buna ziua , din discutiile anterioare am inteles ca nu exista un termen ptr. revenirea la numele anterior in urma divortului dar ca trebuie sa se faca cat mai ... (vezi toată discuția)
Problema numelui cretu2 cretu2 Buna ziua, As dori daca se poate sa ma lamuriti in privinta unui aspect legat de divort, in cazul revenirii la numele purtat inainte de casatorie. Despre ce ... (vezi toată discuția)