avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura actionare in judecata reclamagiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura actionare in judecata reclamagiu

sunt reclamat la politie de o persoana in care arata lucruri neadevarate. aceasta reclamatie nu are caracter penal. eu vreau sa desfasor o procedura legala prin care acea persoana sa fie sanctionata in vreun fel insa nu stiu ce anume trebuie sa fac.
eu doresc sa desfasor aceasta activitate pentru a nu ma mai reclama pe viitor intrucat acesta este un reclamagiu
[q
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 07:45, 30 August 2013
singura solutie este sa dati in judecata persoana care v-a reclamat la politie ptr.calomnie. Dvs trebuie in instanta sa aratati ca ati fost acuzat pe nedrept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie recomandata de la politie popescu_87 popescu_87 Buna seara!Astazi am fost anuntata telefonic ca am primit o citatie de la politie pentru o plangere penala de la viitoarea soacra impotirva mea si a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal –rechizitoriu si urmari proces_ro proces_ro Sunt reclamant intr-un dosar penal, care este inca la politie de un an. Ofiterul care face cercetarile mi-a spus ca dosarul va fi curand inaintat la parchet. ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt, pe nedrept, de catre directorul bancii la care sunt client. Ivan81 Ivan81 Buna ziua, Acum cateva zile m-am dus in banca la care sunt client pentru a efectua diverse plati. Dupa cateva ore, dupa ce am ajuns acasa, sunt ... (vezi toată discuția)