avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Acord expunere emblema parteneri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Acord expunere emblema parteneri

Buna,

Am rugamintea sa ma sfatuiti cu privire la urmatoarele. Am colaborat eficient cu mai multi clienti si acum as dori sa creez in cadrul site-ului, o sectiune denumita "Parteneri", unde sa pun emblema fiecaruia (care face trimitere catre site-ul lor). Mentionez ca voi discuta in prealabil cu fiecare acest aspect.
As vrea daca se poate sa ma ajutati cu un model de acord, sau... cum sa procedez sa am un acord scris din partea lor? Ce sa le cer de fapt in termeni juridici vorbind?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: razvanpirvu , utilizator 16:34, 30 August 2013
Cred ca acest lucru se poate realiza si printr-o corespondenta pe e-mail din care sa reiasa ca fiecare partener va da acordul pentru a-i include emblema sau marca pe website-ul dvs.
Multumesc pentru raspuns. Da, sunt convinsa ca se poate si prin email. As vrea insa un formular standard, dar nu am idee ce sa "compun" in termeni juridici. Asta e de fapt problema mea. Negru pe alb e cel mai ok din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare (marketing) online catalin.balog@gmail.com catalin.balog@gmail.com BUNĂ ZIUA! Expunerea problemei. Mi-am înființat o firmă (training și consultanță) și am realizat un web site pe care aș vrea să adaug două ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Seful meu vrea sa inregistram o marca la OSIM. Marca ar trebui sa fie formata dintr-un cuvant si un element figurativ albastru. Marca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Website pentru intalniri mirific12 mirific12 Buna ziua, De ceva timp ma gandesc sa creez un website pentru intalniri tip adult. Profilul website-ului este pentru adulti care doresc sa isi gaseasca ... (vezi toată discuția)