Buna ziua ! Sunt functionar public in cadrul unei institutii publice judetene . I anul 2006 am obtinut o sentinta civila , ramasa definitiva si irevocabila , prin care mi s-a acordat contravaloarea tichetelor de masa.
Aceasta sentinta a fost pusa in aplicare de abia in luna august 2013 ( mai precis , pe 29 august !!) , dar pentru o suma mult mai mica decat cea stabilita de catre ordonatorul principal de credite ( Agentie Guvernamentala ) si remisa institutiei publice judetene sub forma de tabel . Institutia publica nu a tinut cont de sumele indicate de Ordonatorul principal de credite , a facut propriul sau calcul al sumelor pe care l-a trimis executorului . Acesta , la randul sau , nu a tinut sdeama de sumele calculate de Ordonatorul principal si a virat suma pe care a considerat-o reala bancii , neefectuand nici macar actualizarea legala a sumelor . S-a motivat prin aceea ca , legislatia mai noua prevede impozitarea tichetelor de masa , ignorandu-se voit principiul neretroactivitatii legii civile , precum si obligatia efectuarii actualizarii semestriale a sumelor datorate de catre institutia publica . Ce pot sa fac in faza actuala ? Imi pot r4ecupera diferenta ?