avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... DREPTURI DIN CCM
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

DREPTURI DIN CCM

Buna dimineata!
Ce parere aveti despre faptul ca o institutie publica are prevazut in contractul colectiv de munca incheiat cu salariatii sume de bani semestriale pentru tinuta de lucru(haine) dar ezita sa dea aceste drepturi in 2010 nefiind sigura ca este legal? Sumele cuvenite au fost prinse si in buget!
O zi buna tuturor!!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 13:01, 3 Martie 2010
Adrresati-va instantei judecatoresti, solicitand obligarea ordonatorului de credite la plata acestor drepturi.:)
mihaicalinescu2005 a scris:

Adrresati-va instantei judecatoresti, solicitand obligarea ordonatorului de credite la plata acestor drepturi.:)

SI TOTUSI O ALTA SOLUTIE NU AR EXISTA??
Poate sa convingeti ordonatorul de credite sa dea drumul la plata, lunadu-va angajament scris ca daca se decide imputarea acestor sume din X motive, va angajati sa le dati inapoi fara discutii??:)):))
Glumesc, nici drepturile speciale pentru refacerea capacitatii, nici umele pentru tinuta nu sunt drepturi salariale, asa ca nu au de-a face cu legea 330....ar trebui sa le luati in continuare (banuiesc ca sunteti obligat sa aduceti bonuri de decont pentru sumele respective, nu? )
Goguvoinicu a scris:

mihaicalinescu2005 a scris:

SI TOTUSI O ALTA SOLUTIE NU AR EXISTA??

Ba ar fi existat solutia sa va dea de bunavoie aceste drepturi...insa, de vreme ce nu vi le-a dat....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care va fi salariul meu in 2010? serban_ana67 serban_ana67 in decembrie 2009 primeam salariu de baza de 658 lei ca functionar public intr-o primarie comunala, spor de vechime de 25%, spor dispozitiv castigat in ... (vezi toată discuția)
Anulare angajament de 10 ani politia romana alex_nicolae alex_nicolae Buna ziua, Am urmat cursurile Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina unde, pe parcursul scolii, am semnat un angajament conform caruia 10 ani voi ... (vezi toată discuția)
Spor de dispozitiv LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea speta : in anul 2009 am castigat , in instanta , acordarea sporului de dispozitiv in ... (vezi toată discuția)