avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura 2014

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.
oare o fi ultimul an pt cei cu vechime , cum spune dl. Danilet ?
nasol.... o sa fie concurenta si mai mare ... sunt curios citi se vor inscrie
Sakura77 a scris:

oare o fi ultimul an pt cei cu vechime , cum spune dl. Danilet ?
nasol.... o sa fie concurenta si mai mare ... sunt curios citi se vor inscrie

citi se vor inscrie...te referi la verbul ”a citi”sa inteleg?:)
,,Cati;),,..sau..,,citi,,....se vor inscrie destui.Oricum, locuri extrem, extrem de putine.Bafta oricum, tuturor ce se pregatesc.
Majoritatea teoreticienilor si cred ca multi dintre dvs sunteti de parere ca nu tentativa idonee perfecta la furt nu este posibila.

Totusi as dori sa imi spuneti parerea la urmatorul exemplu: Un cetatean se racordeaza ilegal la reteaua de energie electrica folosind un cablu electric dar prea subtire. In primul moment in care doreste sa "traga" curent, cablul se arde.

Alt exelplu. Furt de motorina. Un alt cetatean, sapa un sant pe timp de noapte in care plaseaza un furtun care va lega vagonul de diesel de un butoi in garajul sau. Furtunul, undeva pe la mijloc, e blocat de o piatra grea care a cazut accidental, iar cand cetateanul incearca sa isi aproprieze motorina, acest lucru nu se poate realiza.

In ambele cazuri furtul nu e consumat, putem vorbi de o tentativa, dupa parerea mea, o tentativa perfecta.

Opinii?
Ai dreptate,dar doar pare asa.Furtul este o exceptie,in ambele cazuri actiunea este considerata consumata.Eu zic ca te complici incercand sa cauti teorii,unde chiar exista unanimitate.Sunt cateva exceptii,ia-le ca atare.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament ( nu este necesar sa citati mesajul anterior pentru a raspunde)
Ultima modificare: Duminică, 24 August 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)