avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura 2014

am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM.
Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, concursurile fiind diferite.
De ce crezi ca nu se valorifica promovarea efectiva decat in iulie?
Eu am inteles din calendarul concursului de promovare ca rezultatele finale la concursul de promovare se dau prin 16 IUNIE. Nu cunosc exact procedura prin care se si valorifica rezultatele, dar pana la 1 iulie au doua saptamani. Si mai e si concursul pt. functiile de conducere. In caz contrar, in acest moment nu sunt locuri suficiente nici pentru repartizarea absolventilor INM. N-ar trebui sa ne stresam cu aspectele acestea. Examen se va tine pentru cei cu vechime, cred eu, asa ca pana cand stim pe cate locuri, decat sa facem supozitii, mai bine invatam.
Am vazut acum ca te-ai referit la termenul de 60 zile pentru validare rezultate. Poate ca o s-o faca mai repede. Si daca nu, oricum nu avem ce face noi.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
mamaruta2011, utilizator
uite de ce

in minuta comisiei nr. 2 din 16.06.2014, la pct 17 se specifica
”nota DRUO completatoare la nota privind organizarea unui concurs de admitere la INM in perioada august-octombrie 2014”
” vor fi scoase la concurs 80 locuri judecator si 80 locuri procuror”

deci sa inteleg ca in august se da doar examen la INM ? nu si pt cei cu vechime 5 ani ?
eu nu dau examen pt cei cu vechime, dar am vazut ca dl Danilet a zis ca nu va fi anul acesta examen de admitere in magistratura, ci doar la inm... :(
"Cristi D @ 3:04 PM
Tags: admitere, INM

Azi, Plenul CSM a decis:

- se va organiza concurs de admitere la INM in august-octombrie 2014 pentru 80 locuri de judecatori si 80 locuri de procurori;

- se va organiza concurs de admitere directa in magistratura, pentru cei cu 5 ani vechime in specialitate, in august-octombrie 2014 pentru 26 posturi vacante la instante si 10 posturi vacante la parchete."

dar am vazut ca dl Danilet a zis ca nu va fi anul acesta examen de admitere in magistratura, ci doar la inm

Sunt 36 de locuri in total pentru admiterea magistratura.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere magistraturã august 2013 clara_vidori clara_vidori Si o luam de la inceput ... Mai e ceva timp, dar nu prea mult. Asa ca prima intrebare e: Dupa ce sa invatam? (vezi toată discuția)