avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire autorizatie de mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire autorizatie de mediu

Buna ziua,
societatea noastra detine autorizatie de mediu emisa in octombrie 2008, cu valabilitate de 5 ani ( deci pana in octombrie 2013)

1. Inteleg ca in 2008 a fost modificata valabilitatea autorizatie la 10 ani. Acest lucru inseamna ca automat ni s-a prelungit si noua aceasta autorizatie?

2. in caz ca raspunsul e negativ, imi puteti indica unde se gaseste lista actelor necesare prelungirii ? am cautat foarte mult pe site-ul ADMINISTRATIEI DE MEDIU, si pe internet, dar nu am gasit aceste informatii.

Multumesc!
Solicitati una noua, cea veche nu se prelungeste ca urmare a modif legislative.
[ link extern ]
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de mediu Matador Matador Lucrez la o societate de constructii din Brasov ( s-a schimbat CAEN-ul societatiii de la 2811 la 2511 ) si am observat ca autorizatia de mediu a fost eliberata ... (vezi toată discuția)
Angajat strain permis de lunga sedere 5 ani - salariu minim Mariralu Mariralu Buna ziua , Stiu ca pentru obtinerea prelungirii unui permis de sedere in scop de munca pe 1 an de zile trebuia sa ai incadrat salariatul strain la un ... (vezi toată discuția)
Dovada circulatie dupa incetarea starii de alerta Rssjrr Rssjrr Buna seara. Din data de 11.11.2020 circul cu dovada de circulatie care se prelungeste automat din 30 in 30 de zile fiind stare de alerta. Acum nu se va mai ... (vezi toată discuția)