avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada circulatie dupa incetarea starii de alerta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada circulatie dupa incetarea starii de alerta

Buna seara. Din data de 11.11.2020 circul cu dovada de circulatie care se prelungeste automat din 30 in 30 de zile fiind stare de alerta. Acum nu se va mai prelungi aceasta stare. Am citit pe internet ca dovada mai este valabila inca 90 de zile de la incetarea starii. Aveti niste raspunsuri exacte? Mereu dau de raspunsuri diferite... Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
Rssjrr, utilizator
Cel mai recent răspuns: XYU , utilizator 21:39, 11 Mai 2022
Articolul 4
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
[ link extern ]
(5) Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice, precum și de entitățile private autorizate conform legii se menține pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 de zile de la încetarea acestei stări.
(6) Prin excepție de la alin. (1), în cazul dovezilor înlocuitoare ale permiselor de conducere - cu drept de circulație, se menține numai valabilitatea celor emise în temeiul art. 111 alin. (1) lit. b),alin. (4) sau (5) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, pe toată perioada stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 10 zile de la încetarea acestei stări. Pentru aceeași perioadă se menține și valabilitatea prelungirii dreptului de circulație, dispusă de procuror sau de instanța de judecată potrivit art. 111 alin. (6) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare.



La 6 zice altceva...
Pai verificați la ce situație va încadrați, ce e asa greu?
Buna seara,
Autorizatia pentru permise auto eliberata de DSPMB pentru o unitate sanitara privata se poate incadra la aceasta prevedere? (avand valabilitate pe toata perioada starii de alerta)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa imi comunicati opinia privind urmatoarea ... XYU XYU Buna seara, Va rog sa imi comunicati opinia privind urmatoarea situatie: Conform art. 15 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 70/2020, ASF-urile sunt ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie - starea de alerta - dreptul de a conduce radudraghici radudraghici Buna ziua, Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu o informatie ar fi ideal... Pe scurt, in data de 1 decembrie, in urma unui eveniment nefericit, din vina ... (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)