avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul taxa partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul taxa partaj

Am divortat in urma cu citiva ani,dar nu am facut partajul.As dori sa stiu cum se calculeaza taxa de partaj in situatia in care eu si fostul sot ne-am inteles ce-i revine fiecaruia,cu alte cuvinte,am incheiat o CONVENTIE DE PARTAJARE A BUNURILOR INTRE SOTI.In aceasta situatie se calculeaza un procent din valoarea bunurilor partajate sau exista o taxa fixa ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.:)
Cel mai recent răspuns: mi_chelle , utilizator 14:42, 30 August 2013
Multumesc tuturor pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire- taxa timbru getagoghie getagoghie la o avere de 15000 euro(un exempu) ce taxa de timbru se percepe pt dezbatere de mostenire si iesire din indiviziune? (vezi toată discuția)
Procedura divort- costuri/partaj- acte necesare alex83 alex83 buna ziua...care sunt procedurile de divort..?mai trebuiein..instanta?..sau cum se face mai exact.../..ma refer si cu treaba de partaj cu toate...acte ... (vezi toată discuția)
Partaj la notar sau mediator Delia_DNL Delia_DNL Buna ziua, Sunt casatorita de multi ani si detin impreuna cu sotul meu un apartament ( primit de la parintii mei, utilatat si mobilat ) si un teren la sat ( ... (vezi toată discuția)