avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita vs contestatia la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita vs contestatia la executare

.Unui angajat i s-a admis in instanta de fond urmatoarele drepturi salariale X suma ore suplimentare ,y suma cheltuieli de judecata.Depune sentinta civila pentru incuviintarea executarii silite si i se admite executarea. Doresc sa fac o contestatie la executare silita platind acea cautiune ,se poate sa admita instanta contestatia la executare.
Am depus si recurs poate ma ajuta sa suspend executarea pina la finalizarea recursului.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:27, 30 August 2013
in dreptul muncii hotararile de fond sunt executorii, asadar este dificil sa obtineti suspendarea executarii. daca veti castiga in recurs veti putea face intoarcerea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare admisa- intoarcerea executarii? leusan leusan Buna ziua! Am urmatoarea problema: Am facut contestataie la o executare silita (porpie) inceputa in august 2012( pe vechiul cod) Pina la suspendare si ... (vezi toată discuția)
Proces in recurs- se pot executa silit cheltuieli de judecata ? inregistratnou inregistratnou Am un proces pe rol ce se afla in faza de recurs! La judecarea in fond a cauzei, unde am pierdut, am fost obligat la plata unor cheltuieli de judecata, dar eu ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune in cazul admiterii contestatiei la executare Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua, Am nedumerire cu o speta in care am fost implicat. Concret, intr-o executare silita imobiliara in care am fost parte, mi s-a admis contestatia la ... (vezi toată discuția)