avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master in cadrul Facultatii de Stiinte Economice vs. ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master in cadrul Facultatii de Stiinte Economice vs. studii superioare economice

Conform ultimelor modificari legislative, absolventii de studii superioare economice pot tine contabilitatea la firmele cu o cifra de afaceri anuala sub 35 000 euro.
Dar un absolvent de master organizat in cadrul Fac de Stiinte Economice, dar master fara profil economic (management org. si al resurselor umane) are acest drept?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Constantin , Contabil 22:48, 20 Septembrie 2013
"In cazul acestor firme contabilitatea poata fi organizata si condusa si pe baza de contracte/conventii civile incheiate potrivit Codului civil cu persoane fizice care au studii economice superioare, si nu doar cu membri ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR)."
Ar trebui sa mergeti la O.R.C sa cereti mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar examenul c.e.c.a.r de contabil autorizat sau expert contabil?! cristina_virciu cristina_virciu Buna seara tuturor! Va rog, spune-ti-mi, daca este necesar sau obligatoriu, pt a profesa, sa dau examenul pt contabil autorizat sau expert contabil- ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat ceccar claudiamihai91 claudiamihai91 Buna ziua, Eram contabil autorizat ceccar cu studii medii, inactiv , si am deveni,,activ\\" de cativa ani, ca m-au somat.Azi am aflat ca dupa 7 ani de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)