avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil in partaj cu succesiune dupa tatal decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil in partaj cu succesiune dupa tatal decedat

Buna ziua. Parinti mei au divortat, tatal a decedat si nu s-a realizat partajul, este vorba despre o locuinta in constanta cumparatat in timpul casatoriei de mama cu o greseala in acte, apare in acte cu numele tatalui dar este scris necasatorita, acum in prezent mama a revenit la numele ei anterior inaintea casatoriei, deci tatal nu apare in acte nicaieri,la notar mi-a spus ca tatal are parte pe acea locuinta, precizez ca la divort mama a acitat jumatate din valoare locuintei catre tatal meu, in acest sens exista o chitanta de mana semnata de tata in prezenta unor martori, ce parte ar mai avea urmasi tatalui in acest caz ?

Alte discuții în legătură

Probleme cu parintzi ptr casa .... putin ajutor pls... swann_cta swann_cta Am o mare neintelegere cu mama mea si anume... ea are o casa in jud botosani si una in jud constanta,ambele care sunt pe numele ei ,ea fiind in varsta de 62 de ... (vezi toată discuția)
Divort fara partaj - apartament ipotecat marius71 marius71 Buna seara, Va cer sfatul intr-o problema mai delicata. Tatal meu a intenta proces de divort fata de mama mea. El a parasit domiciliul de 1 an si ... (vezi toată discuția)
Deschidere masa succesorala JosefK JosefK Va rog frumos, daca ati putea sa ma ghidati v-as purta vesnica recunostinta. Nu stiu cum/ce acte imi trebuie pentru deschidere masa succesorala si nici cum sa ... (vezi toată discuția)