avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier, obtinere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier, obtinere

Poate o persoana obtine cazierul judiciar in bucuresti daca are resedinta in Dambovita?multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:00, 30 August 2013
Legea 290/2004 privind cazierul judiciar
ART. 21^1
◾ (1) Cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, se depune de către persoana fizică personal la unitatea de poliţie de la locul de naştere, domiciliu sau reşedinţă.
.........................................................
ART. 21^4
◾ (1) Certificatul de cazier judiciar pentru persoane fizice se poate solicita şi prin împuterniciţii acestora, conform procedurilor legale în vigoare, după cum urmează:
◾a) în ţară, numai pe baza unei procuri autentificate de către un notar public
........................................................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare inscriere roi cristinanca cristinanca buna, stie oare cineva sa-mi spuna EXACT acte imi trebuie pentru inregistrarea in ROI?daca firma are doi asociati romani;dar daca are doar ... (vezi toată discuția)
Cazier tytovici tytovici buna ziua as dori sa aflu daca pot sa scot cazier necesar pentru permis din bucuresti avand in vedere ca eu am buletin de gorj (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana juridica straina cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua, Actionarul nostru majoritar este o persoana juridica straina. Putem solicita cazier judiciar pentru aceasta persoana, necesar pt inregistrarea ... (vezi toată discuția)