Am facut Act vanzare cumparare cu clauza uzu fruct, copiilor, (fiica si ginere), dar la aproximativ 1an au venit cu atitudine de proprietari si noi sclavi, cu injuri si scandal ca ei sunt stapani si ca vor sa vanda ca nu ii intereseaza de noi ca ramanem pe drum, lor le trebui bani, ei fiind plecati si stabiliti in austria. Casa este dobandita de noi in urma vanzarii unui apartament si a credite bancare in val.70000.eur casa constand 40000eur, nefiind terminata in interior si terminand noi, avand toate docmentele. Contributia lor a constat in unele obiecte de mobilier aduse, pe care nu le vor inapoi ci pretind sa le dam pana in decembrie 50000eur, sa vindem neaparat si sa le dam bani. Noi le-am spus ca nu avem unde sa ne ducem, nu putem sa vindem la un adica repede asa cum vor ei pana in decembrie cand vor veni in tara din nou, le-am spus sa isi i-a inapoi obiectele aduse , dar ei nu vor decat bani. Atunci noi am zis sa ne lase in pace ca vom darama actul si avem acte documente pt. justificarea banilor, sa aduca si ei dovezi pt. cei 50000eur care ii cere de la noi, la care au spus ca ei nu au asa ceva pt ca este normal sa nu aiba ca nu au pt ce. Intrebarea este urmatoarea: vrem sa daramam actul cat ar costa, cat ar dura, este nevoie de prezenta lor pt. ca ei nu vor veni, ca nu au interes si nici dovezi pt, ceace pretind. Vrem neaparat sa il scoatem pe ginere ca el este afaceristul in aceasta poveste si sa ramana fata sau sa ii facem nepoatei pt. ca ei au o fetita de sase luni si ne gandeam sa ii lasam ei, pt ca noi nu avem decat un singur copil pe aceasta fata si nepotica de la ea.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns:
themis , utilizator
11:09, 31 August 2013