Buna ziua.Locuiesc cu sotia in casa in care ea este coproprietara cu bunica ei.50/50. In partea noastra de casa este o baie comuna iar in partea bunicii ei este o bucatarie comuna.Avand in vedere ca in aceste puncte comune avem foarte mari divergente cu bunica ei sotia a hotarat sa inchidem usa care leaga corpurile de casa urmand ca noi sa ne facem bucatarie iar bunica baie.Numai ca tatal sotiei mele (fiul bunicii) care locuieste in alta parte, nu vrea in ruptul capului sa-i faca baie.Ce pasi poate sa faca sotia in continuare pentru a-i obliga sa ramana in partea lor respectiv sa-si faca si baie? Multumesc mult.
solutia este partajarea imobilului fie cu atribuirea acestuia catre sotia dvs si obligarea la plata unei sulte catre bunica fie in urma unei expertize impartirea acestuia in 2 loturi(situatia actuala)fiecare folosindu-si partea de imobil cum doreste.
Partaj casa
SICLING
Va rog, dati-mi niste sfaturi, cu privire la urmatoarea situatie: detin in coproprietate (mai sunt inca 3 proprietari) o casa in Bucuresti (eu detin 50%). ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
ContSters96325
Va mai propun un subiect....la care mi am un dubiu....si daca ma puteti ajuta....vas multumi din suflet.
Impreuna cu unchiul meu avem 50-50% dintr-o ... (vezi toată discuția)