avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act identitate pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act identitate pierdut

Buna dimineata! O intrebare pentru o proaspata vecina. In timpul mutatului (in judete diferite) si-a pierdut o parte din acte, intre care si CI. Intrebarea este: unde va trebui sa ceara un nou act de identitate? Vechea locuinta este vinduta si nu mai are acte de proprietate. La cea noua are doar contractul de vinzare-cumparare, fara a fiintabulata (inca) pe numele sau. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters287867 , utilizator 19:48, 2 Septembrie 2013
Multumesc. Stiu ce acte sint necesare. Eu intrebam unde?
La evidenta populatiei din localitatea unde s-a mutat, e de ajuns actul de proprietate ca dovada a domiciliului.
Multumesc @gi-jane2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. ... eli14 eli14 Proprietarul mașinii și-a schimbat domiciliul în alt județ. Mașina rămâne la adresa veche, la mama proprietarului. Cum se procedează cu actele? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Ajutor*****carte***** identitate Anomiskaracuda Anomiskaracuda Cand iti faci o noua carte de identitate trebuie neaparat sa aduci actul de propietate? De ex eu sunt propietar impreuna cu unchiul meu, actul casei este la el ... (vezi toată discuția)