am fost angajata la o societate unde am fost acuzata ca am sustras 1000 lei, am fost obligata sa imi semnez demisia.Am facut sesizare la itm, astept solutionarea acestui caz, va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in continuare pentru a demonstra ca nu sunt vinovata de cele acuzate, cum trebuie sa procedez??Acest patron la care am lucrat are foarte multe relatii si imi este teama ca nu o sa rezolv nimic.
E un pretext, nu trebuia sa semnati demisia, pt ca nu puteti dovedi ca ati fost obligata, trebuia ca, daca ei sustin ca sunteti vinovata, sa solicitati sa va concedieze pt abateri disciplinare si sa probeze vinovatia dvs.
la itm am fost pentru ca pe parcursul anului cat am lucrat la aceasta societate, lunar mi-au oprit 50 de lei drept garantie, nu mi-au dat salariul complet deoarece mi-a oprit datornicii dupa caietul de datorii si nici garantia nu mi-a dat-o(garantie care nu este precizata in contractul de munca).Precizez ca nu am iesit lipsa la barul unde munceam ci patroni au organizat o tabara cu vanzare si acolo mi-au zis ca lipsesz 1000 lei si ma acuza ca i-am luat eu deoarece eu am vandut mai mult decat ceilalti (am fost 4 care am vandut in acea tabara).Niciodata pe parcursul vanzarii nu am stat singura ci insotita de un coleg de al meu.Dupa ce ne-am intors din tabara sefa ma acuzat de furt si ma amenintat ca nici inventarul de la bar nu o sa iasa bine, deci nu o sa imi primesc garantia.
Pot face ceva?
cornel244
Buna ziua.Am lucrat 2luni ca sofer pe comunitate la o firma din Timisoara. A doua zi dupa intoarcerea in tara,mi s-a desfacut contractul de munca fara a-mi ... (vezi toată discuția)