avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acuzatie sustragere bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acuzatie sustragere bani

am fost angajata la o societate unde am fost acuzata ca am sustras 1000 lei, am fost obligata sa imi semnez demisia.Am facut sesizare la itm, astept solutionarea acestui caz, va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in continuare pentru a demonstra ca nu sunt vinovata de cele acuzate, cum trebuie sa procedez??Acest patron la care am lucrat are foarte multe relatii si imi este teama ca nu o sa rezolv nimic.
Cel mai recent răspuns: AlynutzaD , utilizator 14:40, 2 Septembrie 2013
da
Ca lucrator comercial, ori depuneti o garantie la inceputul serviciului, pe care probabil n-ati avut-o, ori vi se retine lunar din salariu pana la atingerea limitei de garantie. Eu cred ca au vrut sa scape de dvs. si sa va dea teapa.
Cam greu de anulat o astfel de cerere , dar nu imposibil.
si cum procedez?vreau sa mi se faca dreptate!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face ceva? cornel244 cornel244 Buna ziua.Am lucrat 2luni ca sofer pe comunitate la o firma din Timisoara. A doua zi dupa intoarcerea in tara,mi s-a desfacut contractul de munca fara a-mi ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)
Conflict cu angajatorul cornelis2013 cornelis2013 Buna ziua, am si eu o problema cu angajatorul si va rog sa ma ajutati cu un sfat:am lucrat timp de 2 luni la um magazin Inmedio dar mi se impunea un program ... (vezi toată discuția)