avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate

daca de 25 de ani platesc impozit pe o casa si un teren cum pot intra in posesia lor mentionand ca terenul si casa au apartinut parintilor iar dupa taxa de succesiune sa impartit intre mama si 3 copii.mama mia cedat partea ei adica jumatatae din proprietate iar unul din frati a murit....daca de atatia ani eu platesc impozitele si taxele pt acel teren si locuinta cum pot intra in posesia totala?adica sa.mi revina si partile fratilor mei?
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 14:01, 1 Septembrie 2013
daca sunteti in indiviziune trebuie facut partaj. trebuie verificate actele, daca sunt intabulate imobilele in discutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea geo20sory geo20sory platesc impozitele unui teren si unei case aflate pe terenul respectiv de mai bine de 25 de ani.terenul a apartinut parintilor,tata a decedat si totul sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ovi961 ovi961 O zi buna va doresc! Am o serie de intrbari referitoare la iesirea din indiviziune. Dar mai intii povestea pe scurt. Mama mea impreuna cu fratele ei au ... (vezi toată discuția)
Intrebare mostenire tata decedat andrei0901 andrei0901 Salut Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)