avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiunea

platesc impozitele unui teren si unei case aflate pe terenul respectiv de mai bine de 25 de ani.terenul a apartinut parintilor,tata a decedat si totul sa impartit intre mama mea si noi trei copii a-i lor,,unul dintre frati a decedat iar mama mia cedat mie toate drepturile acelui loc...pot revendica acea proprietate prin uzucapiune?mentionez ca fratii meu nu sau ocupat niciodata de acea proprietate de la decesul tatalui meu,adica de vreo 27 de ani,eu ocupandu.ma de proprietate,si platind toate darile catre stat, cum se poate proceda pt a intra in posesia totala a proprietatii daca fratii nu mi-o cedeaza?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 19:17, 6 Martie 2014
este destul de complicat ar trebui ca un avocat sa studieze actele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate geo20sory geo20sory daca de 25 de ani platesc impozit pe o casa si un teren cum pot intra in posesia lor mentionand ca terenul si casa au apartinut parintilor iar dupa taxa de ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune de 30 ani mcrucita mcrucita Tata ar vrea sa deschida o ACTIUNE IN REVENDICARE prin care sa dobandeasca proprietatea asupra terenului de sub casa, a curtii si gradinii aferente invocand ... (vezi toată discuția)