avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmatoarea constituie proba in vederea redeschiderii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmatoarea constituie proba in vederea redeschiderii U.P. ?

Am obs. ca unele instante de judecata refuza cereri de revizuire in cazul in care considera ca petentul pe timpul U.P. putea cere administrarea respectivelor cereri.

INTREBARE 1: Este la fel si in cazul unei redeschideri a U.P ?


Povestea mea:

E destul de trista... am fost agresat de catre niste derbedei in fata unui club in urma cu 2 ani. Ei au fost in numar de cel putin 10. I-au prins pe 3 politia. S-au identificat 7 persoane.

Eu am avut 2 martori insa ei ...

Si-au angajat avocat, au aruncat vina pe unul dintre ei (cum ca eu as fi sarit la bataie si el s-a aparat,etc), si ceilalti 6 au venit de martori. Au mai adus si o fata (verisoara cu unul dintre ei) sa zica ca m-am legat de ea in club, si ca baiatul respectiv doar m-a rugat sa termin moment in care am sarit cu pumnul la el.

Au primit NUP (ei) iar baiatul respectiv a primit SUP.
------------------

Recent am apelat la o firma de detectivi particulari, i-au luat mai de aproape, mai de la distanta, le-au pus chiar o fata (unuia dintre ei) si au reusit sa obtina 3 declaratii video cum se laudau ce mi-au facut acolo, cum l-au "nenorocit pe unu" ca asa li s-a sculat lor,etc.


------

Pot folosi acele chestii in vederea redeschiderii UP? Firma de detectivi mi i-a gasit si pe restul 3 dintre batausi. (au fost 10) , dar si un martor care mi-ar putea fi favorabil mie. (o fata)


Ceea ce au declarat respectivii in faza de U.P. se leaga ca nuca de perete de actele medicale din dosar, insa declaratiile lor video, contin detalii,etc... lol

Eu am apelat la respectiva firma, pt. a avea constiinta impacata asupra ceea ce s-a intamplat.

:O:O:O:O:O






Cel mai recent răspuns: satir , utilizator 16:22, 9 Septembrie 2013
Inca o intrebare: daca mi se aproba redeschiderea, cei 5000 euro pot sa ii pun pe post de daune materiale? Sau vor sari in aer ca nu e vina lor ca politistii sunt incompetenti si nu au fost prinsi ...sau judecatorul ca comenta ca "putea sa-i prinda si politia, ca e un serviciu public si gratuit" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am sperante la daune morale/materiale? sarpele sarpele In urma cu 4 ani am fost agresat de mai multi indivizi. In urma cu un doi ani s-a dispus SUP pe motivul ca l-as fi provocat si ca as fi sarit la bataie ... (vezi toată discuția)
Redeschidera u.p. in noul cod penal pisikmic pisikmic In cazul in care apar noi probe, organul de UP sau partile pot cere redeschiderea U.P. , bun. In noul cod de procedura penala apare acolo cuvantul clasare, la ... (vezi toată discuția)
Redeschidere u.p / cheltuieri detectiv ,etc timpuri timpuri Redeschidere U.P / Cheltuieri detectiv ,etc 1. Sa inteleg ca pot cere redeschiderea U.P. daca ofer probe sau elemente noi necunoscute de organul de U.P. ... (vezi toată discuția)