avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor firma noua
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor firma noua

Buna ziua.
Tocmai ce mi-am infiintat un SRL ( neplatitoare TVA ) si am inteles ca am 30 de zile sa imi iau un registru ( sau ceva de genul ) de la Registrul Comertului ( daca nu ma insel ? ), in caz contrar risc amenda. Imi poate spune cineva exact despre ce caiet de registri este vorba, de unde il pot lua exact, eventual si cat costa.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 17:18, 1 Septembrie 2013
pentru SRL este nevoie sa aveti contabil. el se va ocupa de contabilitatea firmei (acte, declaratii, registre.....)
Cititi acest articol :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl neplatitoare de tva carmenutza_86 carmenutza_86 vreau sa deschid un srl neplatitor de tva pe domeniul de reparare si intretinere autovehicule. cu ce sa incep? de unde sa o iau? 1.ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma de transport zahariadan zahariadan care sunt pasii pe care trebuie sa i in deplinesc si cerintele minime (vezi toată discuția)
Inchidere srl - ce este de facut? aaanamariaaa aaanamariaaa Buna ziua, Am citit diverse topicuri, dar tot nu m-am lamurit. Poate reuseste sa ma ajute cineva. Am un SRL in care sunt asociat unic. Firma este curata, ... (vezi toată discuția)