avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma de transport
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma de transport

care sunt pasii pe care trebuie sa i in deplinesc si cerintele minime
Cel mai recent răspuns: Ecoweb Platform SRL , Contabil 02:35, 29 Decembrie 2013
Infiintarea firmei o faceti la registrul comertului. Pentru a va informa despre ce acte va trebuie descarcati de la adresa [ link extern ]

Special pentru domeniul transporturilor cititi si la [ link extern ]
Pasii pentru infiintarea unui SRL ii gasesti pe smartapp.ro

Folosind aceasta aplicatie poti obtine toate actele pentru infiintarea unui SRL. Dupa infiintare depui dosar la ANAF pentru inregistrare in scopuri de TVA, si ulterior dosar pentru inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari, daca vei presta servicii si in afara tarii. Vorbeste cu un contabil si iti poate explica in detaliu ce ai de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de transport intracomunitar ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am infiintat o societate cu obiect de activitate transport intracomunitar de marfuri. Transportul se fa realiza din Italia catre alte tari din UE ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare ciobanualexandru13 ciobanualexandru13 Buna ziua, Se poate obtine autorizatie de functionare in mall, intr-un spatiu fara apa si canalizare pentru a produce gogosi? (nu va fi nevoie de canalizare si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - nelamuriri RaulBogdan RaulBogdan Buna ziua ! As dori sa infintez o firma care sa aiba ca activitate de baza vanzarea de autovehicule .Doresc sa achizitione masini de la firme de licitatii ... (vezi toată discuția)