avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare

Buna ziua, Se poate obtine autorizatie de functionare in mall, intr-un spatiu fara apa si canalizare pentru a produce gogosi? (nu va fi nevoie de canalizare si apa deoarece acestea le pot inlocui ) Spatiul este de 8 mp. va multumesc
Cel mai recent răspuns: barbarosza , utilizator 22:11, 6 Aprilie 2014
Buna ziua,

Depinde de primarie. .pentru autorizatie se cer documente de la Registrul Comertului ai contractul de salubrizare (in general). Deci e posibil sa obtineti autorizatia, dar cel mai bine e sa intrebati la primarie.. doar ei emit autorizatiile.

Succes,
Va multumesc pentru raspunsul rapid oferit.
Deci depinde foarte mult de primarie.
Urmatorii pasi ar fi sa infiintez firma. Credeti ca ma puteti ajuta pentru a obtine autorizatia necesara?
Daca vrei firma, foloseste aplicatia [ link extern ]

Iti poti descarca gratuit actele direct completate. Dupa ce ies actele mergi la Primarie si depui alt set de acte pt autorizatia de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere in garaj mihaela3 mihaela3 Buna ziua!.........as vrea sa-mi deschid un coafor cu un singur post de lucru,intr-un garaj transformat in spatiu comercial. Are o suprafata de 18 mp ,este ... (vezi toată discuția)
Ar fi posibila amenajarea unei bucătarii profesionale la demisolul casei mele cu livrări la domiciliu? Adrian Ovidiu87 Adrian Ovidiu87 Buna ziua , Dețin un spațiu la demisolul casei mele ( aproximativ 120 mp ) Ar fi posibila amenajarea unei bucătarii profesionale care sa funcționeze ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile ... crsanx crsanx Vreau sa-mi fac o frizerie din termopan cum sunt chioscurile pe la colturi de strada, se poate face accest lucuru? Si evident sa inchiriez de la primarie un ... (vezi toată discuția)