avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpar apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpar apartament

Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul e in stadiul urmator: sotia decedata, are doi copii, un baiat si o fata....baiatul e decedat si are un copil( nepot)....si fata traieste...........

As vrea sa cumpar apartamentul si as dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu ma trezi peste cativa ani ca apartamentul respectiv este revendicat de vre-o ruda ( nepot, fiica, sau nora) de-a vanzatorului...
Care ar fi procedura la notar? Se ocupa el de aceasta chestiune? Care ar fi taxele notariale ?

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:40, 1 Septembrie 2013
Vanzatorul a dezbatut succesiunea ?
nu stiu....
Discutati concret cu vanzatorul acest aspect esential

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune englezugigi englezugigi Buna ziua ! Am un unchi care are in proprietate un imobil obtinut pri ctr. de vanzare cumparare impreuna cu sotia lui,la data achizitionarii imobilului erau ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare-cumparare? mraicu2004 mraicu2004 Va supun atentiei urmatoarea problema a unei rude apropiate: In urma decesului sotului, a ramas un apartament(dobandit de ambii soti in timpul casatoriei). ... (vezi toată discuția)
O bunică lasă moștenire unui nepot de fiu un apartament. nepotul mai are de dezbătut succesiunea după tata, poate avea probleme din cauza datoriilor părinților? Adi20000 Adi20000 Buna ziua, O bunica, proprietara, lasa mostenire unui nepot de fiu un apartament. Fiul a decedat, dar avea datorii la banci. Sotia fiului traieste si are ... (vezi toată discuția)